Gastenboek & Reviews

Wees welkom om een berichtje in mijn gastenboek te plaatsen.

Commentaren: 0

 'Bij Elly kom je altijd weer in je eigen kracht, door haar gaves stelt ze de juiste vragen en kom je steeds een stukje dichterbij wie je echt bent.  Voor mij al jaren een heel rijke en warme ervaring, elke keer leer ik weer wat nieuws over mijzelf. Loop je vast of weet je even niet meer hoe je verder moet, Elly laat je zien hoeveel kracht je eigenlijk bezit. Voor mij is er maar 1 en dat is Elly.' ~Karien~.


'Binnen stappen bij Elly voelt direct als een warm welkom. Ik heb mijn Reiki I en  Reiki II bij haar mogen ontvangen en heb dit beide keren als een cadeautje ervaren. Het enthousiasme, maar ook de pure energie die zij overbrengt zie en voel ik niet vaak bij mensen. Elly werkt vanuit haar hart voor de ander.  Zij legt als vanzelf vanuit die zuiverheid verbindingen die de ander op dat moment nodig heeft. Zo creëert zij een bewustwording op de te ontwikkelen delen van de ander.  Kortom; zuiver en puur!'  ~Leonie~.


'Zeer bijzonder, niet alleen herkenning maar ook nog eens handvatten meegekregen om weer verder te kunnen ontwikkelen. Elly is to the point, duidelijk en ook nog eens een leuke persoonlijkheid. Elly is TOP.  ~Marco~.