Gastenboek & Reviews

U bent van harte welkom om een berichtje in mijn gastenboek te plaatsen.

Commentaren: 3
 • #3

  Ellen (woensdag, 29 maart 2023 19:15)

  Een warm bad, zo kun je een sessie bij Elly omschrijven. Van het inzichtgevende gesprek tijdens een heerlijke kop thee tot aan de reiki behandeling toe, Elly is een warm, liefdevol persoon die haar talenten en gaven helder en daadkrachtig maar zacht weet in te zetten. Tot een volgende keer!

 • #2

  Kim Holleboom (woensdag, 08 juni 2022 22:18)

  Lieve Elly,

  Dit bericht stuur ik je om je nogmaals te bedanken voor de enorme inzichten die ik gekregen heb van jou vanochtend. Wat ben je een fijn persoon en wat kan je veel betekenen voor iemand die wat begeleiding nodig heeft in zijn of haar leven! Ik ga de komende periode de tijd nemen om dit een plekje te geven en hierin thuis te komen. Als alles om me heen wat wankel lijkt weet ik dat ik door een bezoekje aan jou weer op mijn pad zal komen te staan.

 • #1

  Joke Sertons (dinsdag, 08 februari 2022 19:21)

  Het was een bijzondere ervaring bij Elly. Een warm welkom. Voelde mij direct op mijn gemak.
  Herkenning door haar gaven . Zij geeft je inzichten waar je veel mee kunt. En voelde mij daardoor gerust gesteld en gesterkt.


 'Bij Elly kom je altijd weer in je eigen kracht, door haar gaves stelt ze de juiste vragen en kom je steeds een stukje dichterbij wie je echt bent.  Voor mij al jaren een heel rijke en warme ervaring, elke keer leer ik weer wat nieuws over mijzelf. Loop je vast of weet je even niet meer hoe je verder moet, Elly laat je zien hoeveel kracht je eigenlijk bezit. Voor mij is er maar 1 en dat is Elly.' 

 

~Karien~.


'Binnen stappen bij Elly voelt direct als een warm welkom. Ik heb mijn Reiki I en  Reiki II bij haar mogen ontvangen en heb dit beide keren als een cadeautje ervaren. Het enthousiasme, maar ook de pure energie die zij overbrengt zie en voel ik niet vaak bij mensen. Elly werkt vanuit haar hart voor de ander.  Zij legt als vanzelf vanuit die zuiverheid verbindingen die de ander op dat moment nodig heeft. Zo creëert zij een bewustwording op de te ontwikkelen delen van de ander.  Kortom; zuiver en puur!'  

 

~Leonie~.


'Zeer bijzonder, niet alleen herkenning maar ook nog eens handvatten meegekregen om weer verder te kunnen ontwikkelen. Elly is to the point, duidelijk en ook nog eens een leuke persoonlijkheid. Elly is TOP. 

 

~Marco~.